Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2011 10:05 - Клуб на Вещиците - 2 част
Автор: meduna Категория: Забавление   
Прочетен: 1517 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.11.2011 22:49


Устав на Клуба на Вещиците  
1. В клуба на Вещиците се допуска всяка жена – яхнала метла.

2. Вещиците задължително спазват изискването за „Прави каквото ти харесва”. Правилото се прилага поне два часа на ден - два дни в седмицата, а по изключение: по един час на ден – четири дни в седмицата.

3. Член на клуба се става с препоръка от друга вещица. Освен това е задължително кандидат - вещицата да отговаря на следното изискване: да докаже, че поне два дни в седмицата по два часа, прави само това, което на нея и харесва. Правенето на това нещо не може да е: готвене, чистене, пране и всякакви други домакински задължения.

4. Допуска се до кандидатстване и жена, която не умее да спазва горното задължение. В такъв случай служебно се назначава Вещица, която да обучи кандидатката. Обучението трае не по-малко от три месеца, през което време се води подробен дневник от кандидатката. След изтичането на периода дневника се разглежда на събрание на правоспособните вещици и с гласуване се определя приемане на кандидатката или нов срок на обучение. Новият срок е задължително още три месеца, през които се назначава друга Вещица, която да обучава кандидатката. Ако и след този период на обучение, кандидатката не се е научила да спазва правилото „Прави каквото ти харесва” то на нея и се издава „Документ за безнадеждност” и и се забранява да кандидатства за Вещица в продължение на една година.

5. Дрес код – само това, което си харесва Вещицата. Нищо по задължение. Нищо с ограничение. Ако днес ви се носи жълто – облечете точно това... въпреки, че е мрачен есенен ден. Ако днес ви се носи сиво – облечете точно това, въпреки, че е страхотен есенен ден. Ако ви се носи съчетание между кафяво, пепел от рози, кърваво червено, тюркоазено синьо и бебешко розово – облечете точно това, въпреки, че на улицата ще ви гледат странно.

6. Вещиците се събират в клуба когато си искат. Разрешено е да се срещат и на други места. Разрешено е и да не се срещат.

7. Вещиците задължително се отзовават на молба за помощ от друга Вещица. Могат да се отзоват и на: покана за кафе, покана за разходка, покана за танци, покана за мързелуване, покана за лакиране на ноктите или каквото и да друга покана, ако поканата съвпада с идеята на Вещицата – получател на молбата за „Прави каквото ти харесва”.

Учредителки с правоспособност на Вещица:
                

(Тук са подписите на всички 15 учредителки. Възрастова граница - от 6 до ... няма да кажа колко години. Горна граница, разбира се няма. Все пак сме достатъчно толерантни да включим малко Вещици. )

Понеже за сега не се справям с качването на снимки в блога, може да видите снимките от събитието във фейс: Tanya Sashova




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meduna
Категория: Хоби
Прочетен: 66936
Постинги: 26
Коментари: 15
Гласове: 50
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930